Privé- en industrietuinen ontwerpen, aanleggen & onderhouden

Van tuinontwerp naar tuinaanleg

Zowel kleine stadstuintjes als grote industriële groenzones kunnen we bij Tuinen De Koninck probleemloos ontwerpen én aanleggen. Op basis van uw input maken we een gedetailleerd ontwerp op waarin we alle ruimte praktisch benutten. In het kader van grotere projecten slaan we daarvoor de handen in elkaar met Bart Tempels Tuinarchitectuur.

Zodra u ons ontwerp heeft goedgekeurd, kunnen we met ons uitgebreide machinepark:

Aangezien we alle kennis over planten, heesters, hagen, bomen en bloemen in huis hebben, kunnen wij uw beplanting optimaal doen groeien en bloeien. Eén ding is zeker: nadat wij uw tuin aangelegd hebben, zal u ten volle buitenshuis kunnen ontspannen. Wij kunnen al uw verwachtingen overtreffen, zonder dat u zich ergens zorgen over hoeft te maken!

Laat uw tuin eenmalig of periodiek onderhouden

Om het hele jaar door in een verzorgde tuin te kunnen vertoeven, raden we u aan om die door professionals te laten onderhouden. Afhankelijk van uw noden kunnen we op eenmalige of periodieke basis (bv. wekelijks, maandelijks of jaarlijks) langskomen. Hieronder vindt u een overzicht van de taken die we zoal op ons nemen:

Een eenmalig onderhoud in het bijzonder kan variëren van een grote opfrissing tot beplanting jaarlijks snoeien. Heeft u vragen over een van bovenstaande diensten of wil u een onderhoudscontract laten opstellen? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie.

tuinaanleg grasmatten